Troll Nursery

Troll Nursery

Troll Nursery, een Scandinavisch merk van kwaliteitsvolle baby- en kindermeubelen, past perfect binnen de kernwaarden van Babimex.

Troll heeft hoge kwaliteitseisen en werkt met hoogwaardige materialen uit de Scandinavische landen. Daardoor voldoen de producten aan zowel de Europese als de Amerikaanse normen. Ook recycleert Troll Nursery het productafval en hebben ze hun eigen recyclagesysteem ontwikkeld voor verf en lijm. 

Troll opende z’n eerste fabriek in 1994 in Letland. Vandaag produceren meer dan 400 mensen, gespreid over twee fabrieken, maandelijks meer dan 15.000 baby- en kinderproducten. Deze producten worden in meer dan 30 landen verkocht.

Troll Nursery heeft hoge kwaliteitseisen en werkt met massief berkenhout uit de Scandinavische landen. Het bedrijf behoudt de controle van elke stap in het productieproces: vanaf de aankomst van het hout tot het eindproduct de fabriek verlaat. De producten worden gemaakt volgens Europese veiligheidsnormen en worden regelmatig getest. Ze gebruiken verf op waterbasis en werken enkel met niet-giftige verf en lijm. Ook recycleert Troll Nursery het productafval en hebben ze hun eigen recyclagesysteem ontwikkeld voor verf en lijm. 

 

              

Categories

Om babimex.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.