Troll Nursery

Troll Nursery

De eerste Troll Nursery fabriek werd in 1994 geopend in Letland. Vandaag produceren meer dan 400 mensen, verspreid over 2 fabrieken, maandelijks meer dan 15.000 baby- en kindermeubels. Deze producten worden in meer dan 30 landen verkocht.

Het assortiment van Troll Nursery bestaat onder meer uit verzorgingstafels, parken, bedden, wiegen, commodes, kinderstoelen en matrassen. Deze artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Troll Nursery heeft hoge kwaliteitseisen en werkt met massief berkenhout uit de Scandinavische landen. Het bedrijf behoudt de controle van elke stap in het productieproces: vanaf de aankomst van het hout tot het eindproduct de fabriek verlaat. De producten worden gemaakt volgens Europese veiligheidsnormen en worden regelmatig getest. Ze gebruiken verf op waterbasis en werken enkel met niet-giftige verf en lijm. Ook recycleert Troll Nursery het productafval en hebben ze hun eigen recyclagesysteem ontwikkeld voor verf en lijm. 

Categories

Om babimex.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.